به گزارش کیهان، مطهری در مصاحبه با «فرارو» گفت: با پیروزی یک فرد فراجناحی باید به این بازی اصولگرا- اصلاح طلب پایان داده شود.
نظر کلی من این است که در انتخابات ریاست جمهوری آینده باید یک فرد فراجناحی منصب ریاست جمهوری را در اختیار گیرد. یعنی اگر می خواهیم کشور از این وضعیت رها شود باید یک فرد فراجناحی که نه تعصب اصولگرایی و نه تعصب اصلاح طلبی دارد کاندیدا شود و احزاب، نخبگان و توده مردم از او حمایت کنند تا پیروز رقابت شود و به این بازی اصولگرا- اصلاح طلب پایان داده شود. وگرنه اگر بخواهیم همین راه را ادامه دهیم من فکر می کنم کشور دچار نقصان خواهد شد.
وی درباره مصداق نظر خود گفت: من نمی خواهم اسم بیاورم چون مشکل ایجاد می شود؛ ولی بالاخره ما دو، سه نفر داریم که فراجناحی و افراد مستقلی هستند که می توانند بین گروه های سیاسی توازن ایجادکرده و حتی باری را که بر روی دوش رهبری است کاهش دهند. افرادی که روزی ده بار بگویند آقا فرمود، آقا فرمود؛ مناسب برای ریاست جمهوری نیستند.
مطهری همچنین گفته است: این که گفته می شود اصلاح طلبان باید از عملکرد خود در فتنه سال ۸۸ ابراز پشیمانی و توبه کنند تا بتوانند در انتخابات ریاست جمهوری آینده شرکت کنند، عین همین حرف درباره اصولگرایان هم صدق می کند، چون آنها هم برخورد درستی با معترضان نداشته اند و در اصل پدید آمدن فتنه هم دو طرف به تفاوت نقش داشتند. بنابراین اگر قرار بر توبه است هر دو با هم باید توبه کنند.
خاطرنشان می شود در آشوب و فتنه سه سال پیش که با میانداری سران جبهه اصلاحات و دو نامزد این جبهه- و عدم تمکین آنها به قانون ایجاد شد، ارکان قانون اساسی و مقدسات اسلامی مورد تعرض آشوبگران قرار گرفت اما مدعیان اصلاح طلبی همین حرمت شکنان روز عاشورا را که قبلاً با حذف اسلام، شعار «جمهوری ایرانی» سر داده بودند «مردمان خداجو» لقب دادند و در میدان عملاً با منافقین، سلطنت طلب، بهائیان و دیگر گروهک های ضد انقلاب همگام شدند. بنابراین روشن است که استفاده از تعابیری نظیر فراجناحی در پس چنان فتنه ای، در عمل به منطق مغلوط کسانی منتهی خواهد شد که در نبرد صفین به جای همراهی جبهه حق، دنبال فرد ظاهراً میانه ای به نام ابوموسی اشعری رفتند. اتفاقاً این افراد پس از آن که فهمیدند چه کلاهی سرشان رفته مدعی شدند همه با هم خطا کرده ایم و بنابراین ما و علی(ع) باید با هم توبه کنیم!
به تعبیر دیگر می توان گفت پس از دو فتنه و آشوب بزرگ سال های ۷۸ و ۸۸، اختلاف موجود بر سر سلایق و جزئیات یا دعواهای مبتذل جناحی موسوم به چپ و راست نیست بلکه مسئله بر سر این است که یک جریان سیاسی مورد حمایت علنی رژیم آمریکا و اسرائیل و طیف گوناگون ضد انقلاب قرار دارد و حاضر نیست به هیچ قیمت با آنها مرزبندی کند. نیز باید متذکر شد که همان رجل سیاسی سقوط کرده که حرمت شکنان عاشورای حسینی را مردمان خداجو خواند، در آغاز فعالیت های انتخاباتی مدعی بود نامزدی فراجناحی و هم اصلاح طلب و هم اصولگراست اما گذر زمان و فراز و فرود حوادث نشان داد که وی نه اصلاح طلب است و نه اصولگرا، بلکه فراتر از بحث های جناحی پروژه القای تقلب و ایجاد اغتشاش را پیش می برد. برخی از شبه اصولگرایان حامی موسوی در آن ایام، در انتخابات مجلس نهم، گروه موسوم به صدای ملت را راه اندازی کردند.
:: موضوعات مرتبط:
اخبار ,
اخبار سیاسی ,
,
:: بازدید از این مطلب : 380